Bàsquet

L'ICG Força Lleida reacciona en l'últim quart i derrota a l'Oviedo (67-56)

L’equip de Gerard Encuentra suma la seua victòria número 12 llançat per Hughes, Marcos, Rosa i Carrera

L'ICG Força Lleida reacciona en l'últim quart i derrota a l'Oviedo (67-56)JAVI ENJUANES

L’ICG Força Lleida ha sumat la seua victòria número 12 en derrotar per 67-56 a l’Oviedo, en un partit en què hi ha estat per sota al marcador durant els tres primers quarts, però que ha resolt al seu favor amb una reacció magistral en l’últim període.

L’equip de Gerard Encuentra ha estat molt desencertat en els primers 30 minuts, però l’Oviedo no ha sabut treure’n profit per trencar el partit i l’ha pagat car al final. El Força Lleida perdia per 38-44 al final del tercer període però en el quart ha firmat un parcial demolidor de 29-12, que li ha donat la victòria per 67-56.

Com l’equip, el veneçolà Michael Carrera ha estat fluix en els tres primers quarts, però la seua actuació en l’últim període, juntament amb la d’Hughes, Juani Marcos i Ignacio Rosa, juntament amb el bon treball defensiu de tot l’equip, ha permès trencar una mala ratxa de dos derrotes per sumar un nou triomf i continuar a la part alta de la classificació.