El líder consolida la plaça contra un rival directe

L’Artesa de Lleida segueix immers en una bona dinàmica de resultats i va derrotar un bon Torrefarrera (2-1)

Un jugador de l’Artesa de Lleida, perseguit per dos del Torrefarrera.

Un jugador de l’Artesa de Lleida, perseguit per dos del Torrefarrera.EUGÈNIA OLOMÍ

L’Artesa de Lleida segueix immers en una bona dinàmica de resultats i va derrotar un bon Torrefarrera (2-1), un rival directe en la pugna per les primeres places de la classificació. Els locals van començar dominant i al minut 6 una bona rematada de Grau després d’un córner es va convertir en l’1-0. La lesió de Pol Moragues en el minut 10 va refredar una mica els locals, que van encaixar l’1-1 en una jugada visitant culminada per Regany al 18 (1-1).

A partir d’allà l’enfrontament es va mantenir molt disputat amb cert predomini local. Al minut 73 Rubió va aconseguir el 2-1 que va acabar significant un valuós triomf.