El Borges perd per la mínima contra l'Igualada

L'equip lleidatà cau contra l'Igualada, un rival directe per evitar el descens || El porter Xammar evita una derrota més àmplia del conjunt de les Garrigues

Un jugador de l’Igualada remata a la porteria del Borges durant el partit.

Un jugador de l’Igualada remata a la porteria del Borges durant el partit.AMADO FORROLLA

El Borges no aixeca el cap i va tornar a cedir ahir tres punts al Ramon Espasa davant un rival directe com l’Igualada (0-1). Ambdós equips arribaven al partit en zona de descens i necessitats de punts per atansar-se als llocs salvació, que l’Igualada va assolir amb el seu triomf. Això es va veure reflectit en el joc, amb molts nervis durant tot el matx.

El xoc es va iniciar amb un Igualada que va crear diverses ocasions durant la primera meitat, a part de tenir el domini de la pilota. Davant hi havia un Borges molt acomplexat que no aconseguia trepitjar l’àrea rival. Així, en el minut 18 el conjunt local va tenir el seu primer ensurt, quan Max Morell va estavellar la pilota a la creu de la porteria de Xammar.

Només cinc minuts després, va arribar el primer i únic gol. Samaniego va rematar a l’àrea petita una centrada lateral per col·locar l’1-0, que seria definitiu. El gol no va evitar que l’equip visitant continués tenint nombroses ocasions. Xammar va haver d’intervenir per evitar que un refús de Pelegrí acabés en gol, abans que Max Morell i Oliver tornessin a posar a prova el porter local en els minuts 32 i 34, perquè aquest evités el segon amb una gran agilitat.

Tan sols Mansilla, en el minut 37, va inquietar Arturo amb un tret que va sortir desviat després d’uns quants rebots a l’àrea visitant. El segon temps va ser més igualat, amb poc ritme i menys ocasions. Una falta indirecta a l’àrea del Borges, desbaratada per Xammar, i un xut de Joel que va parar el porter de l’Igualada van ser les més clares. El marcador no es va moure i el Borges fa un pas enrere en la lluita per salvar-se, que només aconseguirà amb una notable millora.