FUTBOL

El Lleida cau 1-0 en el camp del líder Terol

Els de Gabri fallen un penal en la segona part davant d’un rival que acaba amb 10

El Lleida cau 1-0 en el camp del líder TerolCARLES MIRANDA

El Lleida ha sortit derrotat per la mínima del camp del líder de la categoria, el Terol (1-0), que ha marcat el gol de la victòria en els últims compassos de la primera part. L’equip de Gabri ha malgastat un penal a falta d’un quart d’hora, en una acció que ha suposat l’expulsió d’un jugador local. Però ni amb un home més en l’últim tram del partit, el Lleida ha pogut evitar la derrota.

El Lleida ha firmat un partit de menys a més, en el qual ha tingut el domini, però amb poques ocasions de gol. Un pal en la primera meitat ha estat la seua millor opció però, abans del descans, Aparicio ha marcador de falta l’1-0.

En la segona part l’equip no ha sabut jugar amb el marcador en contra, però ha tingut la possibilitat d’empatar en el minut 75, gràcies a un penal que ha suposat l’expulsió del jugador local Javier. Però Neeskens ha enviat la pilota al pal. És la segona sortida consecutiva en la qual el Lleida, que aspira al play off, surt derrotat.