L'Alcarràs suma un punt amb el líder i continua invicte com a local

Els dos equips van tenir nombroses ocasions

Els jugadors de l’Alcarràs en una acció defensiva, ahir durant el matx.

Els jugadors de l’Alcarràs en una acció defensiva, ahir durant el matx.AMADO FORROLLA

La visita del líder, la Rapitenca, al Xoperal d’Alcarràs, no va servir per trencar la seua ratxa d’imbatibilitat com a locals (0-0), que en els seus nou partits a casa en el present curs ha sumat sis empats i tres victòries. Ahir, va aconseguir un altre punt davant el millor equip que ha visitat Alcarràs fins a la data, en un matx vibrant i molt ben competit per part dels dos equips i amb moltes alternatives, en el qual només va fallar l’encert per trobar el gol. Ambdós equips van tenir nombroses ocasions, però el marcador es va quedar en empat a zero, malgrat que l’Alcarràs va enviar una pilota al pal en el temps afegit.L’inici del duel presagiava una mala tarda per als lleidatans, ja que la Rapitenca va sortir en bloc.

En el minut 1 va anotar un gol que va ser anul·lat i al 15 Alex Forés va rematar de cap al pal. Però els lleidatans no es van deixar intimidar i van respondre amb una ocasió d’Iker, al 21. La Rapitenca, de més a menys, va basar les seues ocasions en la pilota parada, mentre que l’Alcarràs va créixer molt amb el pas dels minuts, amb algunes ocasions abans del descans i mostrant un gran nivell en el segon temps.

Youssef va rematar fregant el pal tot just sortir de vestidors i, deu minuts després, va obligar a actuar Dan per evitar l’1-0, en una de les poques aparicions dels dos porters malgrat les moltes arribades. Ambdós equips ho van intentar sense encert, fins que en el minut 93 Bili va tenir la més clara enviant al pal una rematada de cap després d’una centrada a l’àrea, que no va aconseguir trencar l’empat final.