HOQUEI OK LLIGA FEMENINA

Atropellen el cuer

El Vila-sana fa gala del liderat al guanyar el Girona en la golejada més àmplia del curs || Laura Barcons va anotar el gol 100 de l'equip a la Lliga amb el 0-7

La jugadores del Vila-sana celebren el triomf més voluminós del curs, que les manté líders.

girona El Vila-sana va aconseguir ahir la golejada més àmplia de la temporada, a la pista del cuer Girona (0-11) i continua sent líder en solitari, amb tres punts d’avantatge respecte al Gijón i quatre davant el Manlleu. El partit, que es va decantar per a les del Pla d’Urgell des dels primers minuts, va servir, a més, per ser el primer equip que arriba als 100 gols marcats a la present Lliga, amb el 0-7 anotat per Laura Barcons. Julieta Fernández va inaugurar el marcador al minut 5 (0-1).

En els noranta segons següents, l’argentina va anotar dos gols més per posar el 0-3 que ja deixaria sense opcions un Girona que pràcticament ni es va atansar a la porteria que ahir defensava Sandra Bento.L’opció més clara de les locals va ser un penal al seu favor en el minut 16, ja amb 0-4, però Estel Forns el va llançar fora. Abans d’arribar al descans, Luchi Agudo i Laura Barcons van anotar dos gols més per posar el 0-6. La segona meitat va seguir la mateixa línia, i el Vila-sana va continuar assetjant la porteria que en la segona meitat defensava Èlia Bladé.

Aquesta va rebre cinc gols més, però va evitar que la golejada fos encara més gran que el 0-11 final.Lluís Rodero, tècnic lleidatà, es va mostrar “realment satisfet pel partit que hem fet. Ens podia haver faltat motivació per enfrontar-nos al cuer i no ha estat així”. Sobre haver assolit el centenar de gols, Rodero va dir que “és un reflex que el treball dona els seus fruits en un equip que era nou al principi de temporada”.