HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana, més líder

Derrota l'Igualada a casa en un partit travat || Treu sis punts al Gijón i set al Manlleu, els seus perseguidors, que tenen ajornats els seus partits

Julieta Fernández, que ahir va assolir els dotze gols des que va arribar, amb la bola davant la mirada de dos jugadores de l’Igualada.

El Vila-sana continua fent història i és encara més líder de la màxima categoria estatal d’hoquei patins. Ahir va haver de treballar per acabar doblegant (5-2) un Igualada que va plantar cara i consolidar la seua posició d’avantatge al capdavant de la taula, ara amb sis punts de marge sobre el Gijón i set sobre el Manlleu, els seus immediats perseguidors que tenen ajornats els seus partits d’aquesta jornada. Les de casa van desfer l’empat en el minut 9 amb un penal comès sobre Flor que la mateixa argentina va transformar (1-0) i, deu segons després, Sandra Bento salvava l’empat igualadí en una falta directa que va suposar la targeta blava per a Barcons.

I pràcticament tot seguit va ser el Vila-sana el que va tenir una falta directa que no va aconseguir transfomar Luchi Agudo. El Vila-sana mereixia més, però el següent a moure el marcador va ser l’Igualada, entrant des del darrere De Sivatte (1-1). Prop del quart d’hora, Sandra va parar una altra falta directa al quadre visitant i, després de diversos intents, les de Lluís Rodero van tornar a avançar-se amb una gran combinació entre Luchi i Julieta que va transformar aquesta (2-1).

Victòria Porta va ampliar l’avantatge a pocs segons del descans en una gran acció personal (3-1) i hauria pogut marcar el quart en una falta directa en la qual Barcons no va encertar. Després del descans, Vale tampoc va marcar la seua al 33, però el rebuig el va caçar Luchi (4-1). Piojo Ramón va retallar distàncies amb una falta directa després que Sandra parés un penal (4-2), però a l’últim minut Barcons va posar el tancament en jugada col·lectiva.