El Força Lleida tomba el líder Granada (78-69) i aspira a tot

L’ICG Força Lleida ha guanyat aquesta nit al líder Granada (78-69) en un altre gran partit al pavelló Barris Nord, que ha registrat una gran entrada, amb 4.800 espectadors. Amb aquesta victòria, l’equip que entrena Gerard Encuentra se situa provisionalment segon, a una victòria del seu rival, encara que aquest té un partit menys, i empatat amb l’Estudiantes, l’altre gran favorit a l’ascens, que encara té pendent el partit d’aquesta jornada i un altre d’anterior. Tal com va afirmar el tècnic en la prèvia, ha demostrat que no renuncia a l’ascens directe, que aconsegueix l’equip que acaba primer la Lliga regular. Esperonats per l’afició, els locals han sortit molt endollats i han acabat els primers deu minuts amb 7 punts d’avantatge (18-11). En el segon quart, la qualitat del Granada ha sortit a col·lació i ha igualat el partit i el marcador, fins el punt que el Força Lleida ha vist reduït el seu avantatge a un punt en el descans (40-39). En la segona part, els locals sempre s’han mantingut per davant i al final del tecer quart dominaven una altra vegada per set punts (61-54). Els d’Encuentra han sabut mantenir la bretxa i han arribat a dominar fins per 11 punts, que al final dels 40 minuts han estat 9 (78-69). Com sol ser habitual, Michael Carrera, amb 17 punts anotats, 9 rebots i 25 de valoració, ha estat el millor, encara que també han tingut un paper destacat Juani Marcos, amb 15 punts, i Miguel González i Badji, amb 13 i 12, respectivament.