Sofert empat d'un Borges que és el nou cuer

Un jugador del Borges centrant a l’àrea del Vilanova.

Un jugador del Borges centrant a l’àrea del Vilanova.JORDI ECHEVARRIA

El Borges va aconseguir ahir un punt molt sofert i treballat contra el Vilanova (0-0), un dels equips de la zona alta de la taula que, tot i així, fa caure els de les Garrigues fins a l’últim lloc de la classificació. L’equip visitant va començar el partit amb el domini de la pilota i una pressió molt elevada. Això va provocar que els blancs no s’atansessin a la porteria de Pacheco i que no tardessin a arribar les accions de perill del Vilanova.

En el minut 7, Pascua va ser el primer que va inquietar, però el seu xut va sortir massa creuat. Poc després, va ser Ortiz qui va provar sort, però la pilota se’n va anar alta. Xammar va haver d’intervenir per primera vegada en el 15, quan entre ell i la defensa van desbaratar una doble ocasió visitant.Davant del vendaval de joc i ocasions que patia el Borges, el tècnic va reaccionar amb canvis tàctics, que van permetre les primeres arribades de perill.

Montoy va obligar a actuar Pacheco, en el minut 27, i cinc minuts després el mateix Montoy va fer intervenir de nou el porter visitant.Sense gaires més accions de perill, el duel es va encaminar a un segon temps que va començar amb domini visitant, davant d’un Borges bastant desgastat. Un xut de Doblas i un altre de Pascua van ser les accions més destacades del Vilanova, però en les dos Xammar es va mostrar segur. Per la seua part, el Borges va tenir el gol amb un xut de Suñol a deu minuts del final, però Pacheco el va evitar i el marcador es va quedar en un empat que no satisfà cap dels dos equips i obliga el Borges a sumar en el seu pròxim matx davant l’Alcarràs.