HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Triomf d'equip del Vila-sana

Derrota el Bigues i Riells en una pista impracticable i sense Victòria ni Julieta || Continua líder a 4 punts del Manlleu

El Vila-sana va aconseguir una important victòria a Bigues i Riells.

El Vila-sana va aconseguir una important victòria a Bigues i Riells.CLARA LIAÑEZ

El Vila-sana va estirar orgull i esperit d’equip per aconseguir una nova victòria, la divuitena en 20 jornades, en la visita al Bigues i Riells (1-3) en una pista impracticable, en la qual la bola botava constantment i en què hi havia pols en suspensió. Era, a més, el primer partit de les del Pla sense la golejadora Julieta Fernández, ja a l’Argentina de nou, i en el qual tampoc nova estar la màxima realitzadora, Victòria Porta. Tanmateix, es va imposar el col·lectiu i Maria Porta va avançar les de Lluís Rodero en el minut 11 en una jugada individual deixant la bola al primer pal abans de passar per darrere de la porteria (0-1).

Tanmateix, l’empat local arribaria al minut següent, després que Igualada tallés una bola i batés d’un potent tret Laia. Al Vila-sana li va costar avançar-se de nou i ho va aconseguir, ja en el segon temps, Vale Fernández en una acció individual (1-2), per assistir posteriorment Flor en el gol que sentenciava el matx a tres minuts del final (1-3), temps que encara va deixar un gol de Luchi Agudo que l’àrbitre no va donar per vàlid. “És una de les victòries més sofertes”, va assegurar Rodero, que veu com el seu equip manté l’avantatge sobre el Manlleu, el pròxim rival.