FUTBOL PRIMERA CATALANA

Esforç sense premi del Solsona

Malgrat el seu bon partit, amb opcions fins al final, el Mollerussa s'emporta els tres punts en un duel molt disputat || Els del Pla d'Urgell s'atansen al capdavant i el Solsona segueix lluitant

Un jugador del Solsona disputa amb un rival el control de la pilota.

Un jugador del Solsona disputa amb un rival el control de la pilota.VÍCTOR PISA

El Mollerussa es va imposar al Solsona en un disputat partit que es va decidir en la recta final. D’inici el domini territorial va correspondre als visitants, mentre el Solsona esperava la seua oportunitat per sortir al contraatac. En el minut 10 una passada des de darrere en profunditat va deixar sol Alsina davant de Rodríguez, que no va poder superar.

El Mollerussa va respondre amb un sensacional tret llunyà de Fernández, el millor jugador dels visitants, que va acabar sortint alt per molt poc després de robar una pilota a mig camp. En el 38, el Mollerussa es va avançar en el marcador gràcies a la transformació d’un penal per part de Graells (0-1). Just abans del descans, Vilajosana va tornar a equilibrar el xoc al rematar a la xarxa una centrada des de l’esquerra (1-1).

A la segona part, el conjunt local va augmentar el ritme de joc i al cap de dos minuts de la represa l’àrbitre li va anul·lar un gol per un dubtós fora de joc. En el minut 7, una altra gran acció del visitant Fernández va acabar en un potent xut exterior que es va colar a la porteria de Mora (1-2). El Mollerussa va cedir llavors el control per gestionar el seu avantatge i va buscar ràpides contres per sorprendre el Solsona.

En una, de nou Fernández va estar a prop de marcar però el seu tret va sortir alt. El Solsona va tornar a empatar amb un fort xut de Vilajosana que va doblegar les mans de Rodríguez (2-2). Amb el partit igualat va tornar a ser Fernández el que, amb una gran passada entre línies, va habilitar Graells per marcar el 2-3 en el 83.

D’allà fins al final el Solsona va tancar el rival a l’àrea i Murcia va estar a punt de marcar amb una espectacular xilena que va sortir fregant el pal. Ja a l’últim minut de joc l’equip local va reclamar un penal que, finalment, l’àrbitre no va assenyalar.