El Borges cau a casa i es complica la salvació

Un futbolista del Borges protegeix la pilota.

Un futbolista del Borges protegeix la pilota.JAN

Gerra d’aigua freda per al Borges després de les últimes dos victòries que allunya els d’Eufemio de la lluita per la salvació. El Borges va començar bé el partit, amb sengles arribades en els minuts quatre i el sis, però ni Mansilla ni Juclà van poder batre Domínguez. El Martorell va respondre ràpid i al vuit Trejo avisava del que estava a punt d’arribar amb un xut al pal.

Perquè va ser el mateix Trejo, després d’un parell d’ocasions del Martorell, qui va marcar el primer gol visitant amb una gran volea contra la qual res va poder fer Xammar (38’). Amb un desavantatge mínim per als de les Garrigues es va arribar al descans, però poc va aguantar el Borges a la represa, ja que en el 49 Iglesias marcava el segon amb una rematada de xilena. El Borges va protestar un penal per mans que l’àrbitre no va assenyalar en el minut 55, i cinc després Carbonell va marcar el tercer aprofitant un greu desajustament a la defensa local.

Primer Barco i després Xavi Sánchez van tenir l’opció de retallar diferències però van perdonar, una cosa que no va fer Ramos, que en el 71 va culminar un bon contraatac per marcar el 0-4.Amb el partit vist per a sentència, va arribar l’encert del Borges. Primer Xavi Sánchez, en el minut 79, i més tard Pedro Jiménez, en el 88, certificaven el 2-4 final. Un marcador que de res serveix per a les aspiracions de salvar la categoria.Ara al Borges no n’hi queda cap altra que puntuar diumenge que ve al camp del líder, la Rapitenca, en un partit que es jugarà a partir de les 12 del migdia.