El Llista, amb la il·lusió de jugar a casa

Busca un bitllet per a les semis amb el Calafell, el seu botxí a Europa (20.30)

El Llista, dimecres durant l’entrenament a la pista de l’Onze de Setembre.

El Llista, dimecres durant l’entrenament a la pista de l’Onze de Setembre.AMADO FORROLLA

L’amfitrió de la Copa del Rei, el Finques Prats Lleida, debutarà avui (20.30) al seu Onze de Setembre buscant colar-se a la semifinal de demà. Per aconseguir-ho, els d’Albert Folguera hauran de superar el Calafell, un equip contra el qual han perdut els dos partits de Lliga d’aquesta temporada i que, a més, és el que els va fer fora a les semifinals de la Europe Cup fa pocs dies i els privava així de lluitar per la seua quarta corona europea. Tanmateix, el tècnic no considera els tarragonins la seua bèstia negra: “Al final, tots han estat partits molt ajustats i en tots els casos ens han guanyat per la mínima, havent fet nosaltres mèrits per treure’n alguna cosa més.

Els duels s’han de jugar”, va assegurar. Segons va indicar Folguera, aquest matx de quarts de final serà “un partit travat, amb respecte i por dels errors, i qui es posi al davant pot portar el pes”. D’altra banda, va assenyalar que el factor pista “també és una pressió afegida” però va deixar clar que “a aquestes alçades de la temporada, els dos equips estem molt igualats”.

“El fet de jugar a casa ens pot ajudar en un moment donat perquè coneixem la pista, però no és un factor determinant”, va afegir Folguera, que sí que va remarcar que a l’equip li fa “molta il·lusió aquest torneig”. Els lleidatans afrontaran l’enfrontament sabent ja el rival amb qui es creuarien demà a la nit en una hipotètica semifinal, ja que abans ja s’hauran encarat el Liceo i el Reus Deportiu, que curiosament ja és el rival del Llista al play-off pel títol de l’OK Lliga a meitat de mes.

Victòries contundents del Noia i el Barça en la jornada inaugural

El Noia i el Barça s’enfrontaran en la primera semifinal del torneig, ja que els dos equips van superar el duel de quarts de final en la jornada inaugural contra l’Alcoi i el Caldes, respectivament.

La Copa del Rei tornava a jugar-se a la pista de l’Onze de Setembre vuit anys després i, al primer partit del dia, el Noia va golejar l’Alcoi (4-0) en un encontre en el qual es va avançar estant en inferioritat i que ja guanyava per 2-0 al minut 10. Els alacantins van tenir una falta directa per retallar distàncies però els de Sant Sadurní van posar el 3-0 abans d’arribar al descans per acabar sentenciant després.Posteriorment, el Barça va haver de remuntar per acabar guanyant per 5-2 un Caldes que es va avançar al minut 4. Els blaugranes van aconseguir poc després l’empat de falta directa parant Aitor Egurrola un penal abans del descans.

L’inici del segon temps del Barça va ser fulgurant, ja que es va situar 3-1 en només tres minuts, per marcar després dos gols més contra un equip que acabaria tancant el marcador per mitjà d’un penal.Així doncs, Barça i Noia buscaran demà (18.45) un bitllet per a la final, on podrien creuar-se amb el Llista si aquest supera també les dos eliminatòries prèvies, amb el Calafell avui a quarts i, posteriorment, en les semifinals contra el vencedor del Liceo-Reus, que s’enfronten també avui a les 18.00.