ATLETISME

Eva Hernández i Norbert Llobera guanyen la Cursa del Gos

Els participants en el punt d’inici de la carrera.

Els participants en el punt d’inici de la carrera.ITER5

Els atletes Eva Hernández (CE Guissonenc) i Norbert Llobera (BTT Montbike) es van proclamar campions de la prova atlètica de la cinquena edició de la Cursa del Gos disputada a Massoteres. En la carrera de 10 quilòmetres, en la categoria femenina, Eva Hernández es va imposar amb un temps total de 53:40. Jessica Jaramillo (Maiparem Alcarràs) va quedar en segon lloc amb un registre de 54:15, i Maite Martí (100x100 Fondistes Tàrrega) va ser tercera després de parar el cronòmetre en 54:58.En el quadre masculí, Norbert Llobera va guanyar amb un temps total de 39:58.

La segona posició va ser per a l’atleta independent Albert Vall, amb una marca de 40:13, i Jordi Llobera (CE Guissonenc) va completar el podi amb 41:54.