FUTBOL COPA LLEIDA

El Tàrrega castiga l'Alcarràs

El conjunt del Segrià cau en el seu debut al torneig de pretemporada amb dos gols al temps afegit || L'eliminatòria es decidirà al Joan Capdevila el cap de setmana vinent

Una jugada d’atac del Tàrrega durant el partit disputat ahir al Camp Municipal El Xoperal.AMADO FORROLLA

L’Alcarràs va caure ahir en el seu primer partit de la Copa Lleida amb el Tàrrega (2-4), en un igualat duel en el qual els locals van rebre massa càstig a l’encaixar dos gols al temps afegit i hauran de remuntar a domicili el cap de setmana vinent per seguir endavant en aquest torneig de pretemporada. L’Alcarràs, que arribava al matx encara sense entrenador per a la pròxima temporada a Segona Catalana, va plantar cara a un rival d’una categoria superior. Els locals van sortir disposats a emportar-se la victòria a casa i així ho van demostrar al minut 11, quan Hamza el Morabet va culminar una jugada ràpida per obrir el marcador (1-0).El conjunt del Segrià dominava l’encontre, però al minut 34 el Tàrrega va aprofitar un robatori de pilota al mig del camp i Ebrima Camara va anotar el gol de l’empat (1-1).

Després del gol, el duel es va igualar amb ocasions sense perill per part dels dos equips fins a arribar el descans.A la segona meitat, el partit seguia disputat, fins que el Tàrrega va aconseguir posar-se al davant (1-2) amb un gol al minut 55 de Jordi Garcia, de falta directa. L’Alcarràs va saber reaccionar i, al cap de deu minuts, David Montoy va tornar a posar l’empat en el lluminós (2-2). Els locals volien dominar la pilota i generar ocasions per trencar el partit, però no aconseguien crear perill a l’àrea rival, on el Tàrrega es defensava amb experiència.S’atansava el final del partit, amb igualtat tant en el marcador com al camp, fins que, ja al temps afegit, Albert Agramunt va trencar les taules per posar el Tàrrega davant (2-3).

I abans que l’àrbitre assenyalés el final del partit, el conjunt blaugrana va anotar el quart gol (2-4) amb una jugada a pilota parada per sentenciar el duel amb un Alcarràs que haurà de lluitar per seguir al torneig de pretemporada.