PIRAGÜISME COPA DEL MÓN

Mònica Doria, bronze en K1 de la Copa del Món

El lleidatà Miquel Travé aconsegueix la cinquena posició a la final de K1 masculí

Mònica Doria, que es troba en un gran estat de forma, va fer una excel·lent baixada i va aconseguir la medalla de bronze.AGUSTÍ CUCURULLS

L’andorrana del Cadí CK Mònica Doria es va penjar ahir la primera medalla de bronze a la Copa del Món de Canoa Eslàlom, disputada aquest cap de setmana al Parc del Segre de la Seu d’Urgell. La palista del Cadí Canoe-Kayak va quedar tercera a l’última prova de la temporada de K1 femení amb un temps de 96.89, després de rebre una penalització de dos segons per un toc. La guanyadora de la prova de K1 va ser l’alemanya Ricarda Funk, amb un temps de 92.32, i la francesa Camille Prigent va aconseguir la plata, a l’obtenir un temps de 92.39.

Per la seua part, la lleidatana Laia Sorribes va quedar eliminada a la semifinal, en què va quedar en setzena posició amb un temps de 104.2.El lleidatà Miquel Travé va lluitar per les medalles a la final de K1 masculí, però es va haver de conformar amb la cinquena posició al rebre una penalització de dos segons. El palista de la Seu, que es va plantar a la final amb el segon millor temps després d’una gran semifinal, va passar de tenir el millor crono a quedar cinquè amb un temps total de 88.83. El vencedor de la prova va ser el txec Jiri Prskavec, amb un temps de 87.07, un triomf que li va servir per proclamar-se com el millor palista de la temporada.

L’eslovè Martin Srabotnik va ser segon, amb un ajustat temps de 87.28, i el txec Vit Prindis, vigent campió mundial, va quedar tercer (87.44).En la jornada d’avui es durà a terme la semifinal i final de canoa en categoria C1, en la qual participarà Travé. A més, el palista lleidatà forma part de l’equip que competirà avui a la prova d’Extreme Kayak.