FUTBOL AMISTOSOS

L'AEM guanya a Osca en el darrer partit de pretemporada

L'equip de Rubén López es va imposar amb gols de Yiyi i Laura Martínez en l'últim test abans de la Lliga || Primer triomf de les lleidatanes en pretemporada

Les jugadores de l’AEM que van sortir ahir en l’equip inicial a Osca.

Les jugadores de l’AEM que van sortir ahir en l’equip inicial a Osca.SE AEM

L’AEM va tancar ahir la pretemporada amb un triomf davant l’Osca (1-2), de Primera Nacional, en un partit en el qual el conjunt lleidatà va mostrar dos cares molt diferents en cadascuna de les parts, però que va caure del bàndol lleidatà gràcies als gols de Yiyi i Laura Fernández en el primer temps. El conjunt de Rubén López arriba així amb bones sensacions al debut de lliga de diumenge vinent, a casa contra l’Oviedo (12.00), ja que el matx d’ahir va suposar el primer triomf en els 5 partits de pretemporada. Les lleidatanes, que afrontaven el xoc amb l’única baixa de Júlia Miró, van sortir amb el peu a l’accelerador des d’un inici i es van avançar al marcador amb un gol en el minut 4 de Yiyi.

Amb la renda a favor, l’AEM va continuar mostrant una molt bona versió, que es va acabar reflectint amb el segon gol del duel, obra de Laura Fernández, quan el matx comptava mitja hora (0-2).Per repartir la càrrega de minuts, Rubén López va començar a realitzar canvis a partir de llavors i, amb el carrusel de substitucions, va ser quan el conjunt lleidatà va deixar de mostrar una superioritat tan manifesta i el partit es va començar a igualar.A la sortida del descans, el conjunt lleidatà va patir més per tenir el control de la pilota, però l’Osca no es va atansar al marcador fins al minut 81, quan Laura Royo va anotar l’1-2 per al conjunt local.Tot i així, les oscenques no van poder remuntar a l’AEM i les lleitadanes tanquen la pretemporada prèvia al debut a Primera RFEF amb 4 derrotes (contra Barça i Levante Las Planas, de Primera, i dos vegades contra l’Europa, de Segona RFEF).

López: “Hem mostrat el nostre millor nivell de la pretemporada”

Després del partit, el tècnic lleidatà, Rubén López, va restar transcendència al resultat: “El que importa a la pretemporada és millorar, realment no importa guanyar partits.” L’entrenador va dir que “aquest ha estat el partit en què hem mostrat millor nivell de la pretemporada, hem estat molt millor, encara que és veritat que hi ha hagut dos parts molt diferenciades i després dels canvis ens ha faltat tenir més pilota i no patir tant en defensa”. El tècnic va afegir que veu el seu equip “preparat per competir en l’arrancada de lliga”. Tanmateix va reconèixer que “som un equip molt nou i encara estem lluny de la nostra millor versió”.