Remuntada del Puigvertenc per encetar la Lliga

El Puigvertenc va presentar la plantilla dissabte davant de la seua afició.

El Puigvertenc va presentar la plantilla dissabte davant de la seua afició.CF PUIGVERTENC

El Puigverd va aconseguir refer-se al primerenc gol de l’Albagés. Tot just començar el partit, Kevin avançava l’Albagés amb un gran gol de falta directa. A partir d’aquell moment, els visitants es van plantar a defensar el resultat i d’aquesta manera s’arribaria al descans (0-1).

A la segona meitat de l’enfrontament, el Puigvertenc no aconseguiria trencar la muralla defensiva de l’equip visitant fins que no va efectuar els canvis. Així doncs, Sebastián va firmar l’empat, de penal. El mateix jugador, després d’una gran jugada en solitari, va assistir Guillem perquè aquest marqués el segon i definitiu gol de la victòria local.

En el grup 15, van destacar les golejades. El Tornabous es va imposar per 4-0 a la Fuliola, el Ponts a l’Ivars per 0-5 i hi va haver pluja de gols en el Pobla-Vallfogona (3-4). Una lesió, una expulsió i el fet que el porter fos un jugador de camp, van condicionar els del Pallars.

Però va ser en el Sudanell-Pardinyes, del grup 14, on es van veure 9 gols.

Pardinyes i Ponts, primers líders per l’average

El Pardinyes B, al grup 14, i el Ponts, el 15, són els primers líders en aquesta primera jornada gràcies a la diferència de gols. No obstant, al grup 14, fins a set equips més van aconseguir la victòria i estan tots empatats a la classificació.