BÀSQUET LLIGA FEMENINA 2

El CB Lleida cau per la mínima

Les locals van remuntar l'ampli avantatge aconseguit per les lleidatanes en el primer parcial || Va ser un partit disputat que es va decidir a l'últim quart

Una jugadora del CB Lleida llança cistella en l’anterior partit.

Una jugadora del CB Lleida llança cistella en l’anterior partit.JAVI ENJUANES

L’Elite Sport CB Lleida va perdre per un punt contra el Segle XXI (53-52) ahir a la segona jornada de la Lliga Femenina 2, en un partit disputat a Esplugues de Llobregat. Les lleidatanes van començar el duel amb molt bon peu, i van aconseguir un ampli avantatge de tretze punts (10-23) al final del primer quart. Durant els primers minuts, les d’Albert Puig van poder executar el seu pla de partit.

Consistia a provocar molt moviment en l’equip contrari, amb moltes passades i potenciant l’atac lateral, per fer que haguessin de perseguir-les durant el màxim temps possible. En el segon quart, el Segle XXI va reaccionar i va intensificar la defensa per retallar distàncies i van arribar al descans nou punts menys per sota de les lleidatanes (20-29).El CB Lleida va estar bé en defensa, però no va poder evitar que les locals, jugant amb grapa, eixuguessin gairebé tot el desavantatge en el tercer quart, ja que amb un parcial de 20-12 es van situar a només un punt a falta dels últims deu minuts. El Segle XXI, per la seua part, va consumar la remuntada en l’últim parcial (13-11) i va acabar guanyant per un punt de diferència (53-52).El pròxim partit del CB Lleida serà diumenge contra el Viladecans al Barris Nord.