L'AEM perd la imbatibilitat a casa contra un Logroño eficient

Les jugadores de Rubén López no han pogut remuntar el marcador en contra que arrossegaven des de la primera part i han deixat escapar-se 3 punts al Recasens

L'AEM perd la imbatibilitat a casa contra un Logroño eficientCARLES MIRANDA

L'inici de la jornada futbolística d'avui no ha estat gens bona per l'AEM. L'equip de les terres de ponent ha encaixat dos gols en contra en els primers 35 minuts de partit i això ha complicat molt la feina a les de Rubén López. Els minuts passaven i les accions de perill eren majoritàriament per l'equip rival. El Logroño ha estat contundent defensivament i ha marxat al descans amb un 0-2 a favor.

L'AEM ha buscat la reacció a la segona part amb l'entrada de jugadores com Astrid Álvarez i Nadia Dopico per buscar més espais entre línies i alguna centrada que provoqués més perill a l'àrea rival. Així ha estat al minut 69 quan ha arribat el primer i únic gol de l'AEM per part d'Iris Aixalà. El gol ha engrescat l'equip fins al final, però ha estat insuficient per igualar el marcador.

L'equip lleidatà encara la següent jornada amb optimisme tot i la falta d'intensitat en els primers minuts de joc. L'AEM se situa a la part baixa de la classificació amb 6 punts de 15 possibles i buscarà una victòria fora de casa la setmana vinent a Madrird contra el Rayo Vallecano que ocupa les últimes places de la classificació.