BASQUET

L'ICG Força Lleida segueix imparable

Derrota per 91-83 al Melilla i continua sumant els seus partits per victòries

L'ICG Força Lleida segueix imparableJAVI ENJUANES

L’ICG Força Lleida segueix llançat a la LEB Or. L’equip de Gerard Encuentra ha derrotat en el Barris Nord al Melilla per 91-83, amb la qual cosa continua comptant els seus partits per victòries després d’encadenar el seu tercer triomf, després dels obtinguts davant d’Estudiants i la Corunya.

Amb el suport de l’afició, que ha tornat a protagonitzar un gran ambient en el Barris Nord, ha firmat un partit molt complet, que no s’ha decidit fins l’últim quart. Els dos primers han estat molt equilibrats. El Força Lleida ha guanyat el primer 23-22 i ha arribat al descans 41-41, després de dos triples consecutius en els últims segons que han liquidat l’avantatge de 6 punts que havia aconseguit el Melilla. La igualtat s’ha mantingut en el tercer i els lleidatans han segellat el triomf en els últims minuts, quan han aconseguit una renda que Melilla no ha pogut equilibrar. Al final, 91-83 per als lleidatans.

El MVP ha estat per al veneçolà Michael Carrera, que ha firmat 17 punts, en una actuació coral en la qual Urtasun ha firmat 18 punts i Vucetic, 20. El pròxim partit serà dissabte dia 22, a Valladolid, a les 20.00.