Derrota dura de l'ICG Força Lleida a Valladolid

L'ICG Força Lleida ha encaixat la primera derrota de la temporada.

Derrota dura de l'ICG Força Lleida a ValladolidJavi Enjuanes

L'ICG Força Lleida ha perdut de 40 punts al Polideportivo Pisuerga de Valladolid, una derrota dura, que també ha estat la primera dels lleidatans aquesta temporada.

L'equip local ha estat superior físicament a la pintura i en encert des de la línia de 3. Els lleidatans tan sols han reaccionat a l'inici del tercer quart, però l'expulsió de Juani Marcos, sumada a la de Michael Carrera a la primera part, ha acabat de sentenciar el partit. Els val·lisoletans han pressionat fins a la meitat de l'últim quart on s'han deixat anar. Els lleidatans tornaran a jugar el pròxim divendres a l'Espai Fruita Barris Nord contra l'Almansa a les 20:45, partit on ja no hi serà CJ Gettys, que deixa el club.

Els de Gerard Encuentra no han entrat en cap moment al partit. Els mals percentatges des del triple han castigat l'equip, a més de la falta de poder físic en les accions de cos a cos sota la cistella on els dos pivots del Valladolid han dominat durant tot el partit. El Valladolid està cridat a estar a dalt amb l'ICG Força Lleida per la gran plantilla que té i els bons resultats que aconsegueix al seu pavelló.