Les vinyes del Vilosell acullen 260 atletes

Rècord en la prova del celler Tomàs Cusiné

Els participants recorren les vinyes del celler Tomàs Cusiné.

Els participants recorren les vinyes del celler Tomàs Cusiné.JOSEP M. BERNADÓ

Amb la participació de 260 atletes, rècord en la prova, es va celebrar ahir al Vilosell la setena edició de la Cursa i Caminada Entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné, organitzada per la Fundació Castell del Remei i que forma part del Circuit del Vi. Riki Garsaball i Xavier Sahuquillo van ser els guanyadors de la distància llarga, 14 quilòmetres, d’una prova que compta amb l’assessorament tècnic de l’Associació Esportiva Ekke i que és cent per cent solidària, ja que tots els beneficis van destinats a la Fundació Catalana de Lupus, amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta malaltia i captar recursos per a la investigació. A banda de la prova de 14 km, la jornada n’oferia als participants una de 7 i una caminada també de 7 quilòmetres.

En la categoria femenina de la distància llarga, el triomf va ser per a Riki Garsaball (Clos Pons Thai Runners), amb un temps d’1h:17.07, mentre que el podi el van completar Adriana Daza (Pedala.cat), amb un temps de 1h:21.21 i Anna Rocamora (AE Ekke), amb 1 h. 24.07. En la categoria masculina, la victòria va ser per a Xavier Sahuquillo (Club Atlètic Borges), que va parar el crono en 1h:02.32, mentre que segon va ser Paul Iacob (Club Atletisme Aitona), amb un temps d’1 h. 04.34. Tercer va ser Ruben Casals (Atletisme Aitona, 1 h. 05.03). En els 7 km va guanyar Andrea Rubio (Sícoris Club), amb un temps de 35.46. Segona va ser Georgina Vila (Club Atlètic Kilians Gordets), amb 36.23 i tercera, Isabel Alonso (CA Aitona), amb 37.04. El podi masculí el van formar Martí Montemayor (CC El Vilosell) amb 32.01; Òscar Mocé (CC El Vilosell), amb 34.11 i Pol Ballesté (Bell-lloc), amb 35.10.