FUTBOL PRIMERA CATALANA

Primera topada a casa

L'Atlètic Lleida deixa escapar dos punts amb el Sabadell B, que empata a l'últim minut amb un gol de falta || Els lleidatans perden marge en el liderat

Sebi lluita per una pilota que agafa el porter del Sabadell B.

Sebi lluita per una pilota que agafa el porter del Sabadell B.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va deixar escapar ahir els primers punts al Ramon Farrús, en un partit igualat amb un talentós Sabadell B, que va igualar el matx en l’últim minut, amb un gol de falta directa obra de Laborde, que va posar l’1-1 final. Amb aquesta entrepussada, l’Atlètic Lleida té tres punts de marge respecte al Mollerussa com a líder de la Lliga, però el conjunt del Pla d’Urgell ha jugat dos partits menys, que disputarà la setmana vinent i que el poden deixar líder.El conjunt de Josep Maria Turull va saber controlar la situació en l’arrancada de partit amb un Sabadell B molt impetuós, renovat després del canvi d’entrenador aquesta setmana. L’Atlètic Lleida va generar perill amb reiterades entrades per banda, però no va tenir encert per trobar el gol, amb un parell de trets de Fall i una triangulació que Solde va definir al lateral de la xarxa.

L’equip del Vallès va posar a prova Joan Marc, que va intervenir amb encert en una doble acció al minut 21.Al segon temps, el Sabadell B va començar millor, però amb els canvis de Turull va arribar la igualtat en el joc i també el gol local al minut 69. Una gran centrada de Ramonet va trobar Soldevila al segon pal i el davanter va definir per avançar els locals (1-0). El conjunt lleidatà va voler amarrar el triomf i va tenir ocasions per ampliar l’avantatge.

Però en una jugada aïllada, amb un lliure directe innecessari, Laborde va enviar la bimba directa a l’escaire (1-1) i va sumar un punt per al seu equip.Després de l’encontre, Josep Maria Turull va lamentar la “manca de contundència per avançar-nos abans de la mitja part i per sentenciar el partit després d’avançar-nos en el marcador”.