Victòria solvent de l'ICG Força Lleida a casa (91-79)

Els lleidatans han superat al Cantabria en un partit sense ensurts que han dominat des del principi

Victòria solvent de l'CG Força Lleida a casa (91-79)

Victòria solvent de l'CG Força Lleida a casa (91-79)JAVI ENJUANES

El partit ha començat bé pels de Gerard Encuentra que a la meitat del primer quart guanyaven de 12 amb un 18 a 6. Cantabria no trobava la manera d'entrar a la cistella local gràcies a les bones defenses i la lluita en els rebots. El primer quart ha finalitzat amb un 20 a 13 que donava molta tranquil·litat a l'ICG Força Lleida.

Al segon quart Cantabria ha millorat, sobretot en tirs de 3, i s'ha tornat a posar dins del partit. Els lleidatans, però, no han deixat en cap moment d'estar per davant al marcador. Gràcies a l'aparició de diferents jugadors com Lobo, Juani o Urtasun, en moments difícils, l'equip ha sabut reaccionar a temps per seguir sumant punts. Al descans s'ha arribat amb un triple sobre la botzina de Cantabria que retallava fins al 42 a 39.

El tercer quart ha estat clau per trencar el partit amb un encert espectacular dels lleidatans. Una gran actuació coral de l'equip ha permès deixar el partit sentenciat. Amb una màxima de +17 s'ha arribat al final del tercer període amb un 69 a 52.

L'últim quart ha estat un tràmit on només al primer minut els locals han vist amenaçada la diferencia al marcador, però Gerard Encuentra ha demanat temps mort per aturar la remuntada. A partir del 75 a 72 el parcial ha estat favorable a l'ICG Força Lleida que ha acabat guanyant 91 a 79. L'entrenador ha fet jugar un parell de minuts a Ordoñez, jugador del filial que completava la convocatòria.

Els lleidatans tornen a la victòria per situar-se tercers a la classificació, empatats amb dos equips més, i a dos partits d'Andorra i Palencia que lideren la Leb Or. El següent partit serà el divendres dia 16, a les 21 de la nit, a la pista del Albacete.