FUTBOL CHAMPIONS LEAGUE FEMENINA

El Barça venç al camp del Benfica i certifica l'accés a quarts de final

Les jugadores blaugrana, celebrant el primer gol de Paredes.

Les jugadores blaugrana, celebrant el primer gol de Paredes.FCB FEMENÍ

El Barça va obtenir ahir un triomf solvent al camp del Benfica (2-6), que li va servir per assegurar-se la classificació per als quarts de final de la Champions League amb una jornada de marge. En l’última duel, el conjunt de Jonatan Giráldez s’haurà d’assegurar la primera plaça de grup amb el Rosengard al Camp Nou, on haurà d’aconseguir el mateix resultat que el Bayern, amb qui arriba igualat a punts, però amb avantatge a l’average general L’equip blaugrana es va avançar al minut 7 amb un gol de Paredes (0-1) i se’n va anar al descans 0-2 amb una altra diana de Claudia Pina. A la segona meitat el Barça va aconseguir quatre gols més, obres d’Aitana, Crnogorcevic, Mariona i autogol de Seica, però en un parell de desatencions defensives en va encaixar dos, que podrien haver estat tres si Paños no hagués parat un penal al 71 (2-6).