El Lleida s'estavella contra els seus fantasmes i acaba l'any en descens (1-2)

L'equip lleidatà cau en un partit decebedor davant del Badalona Futur que ha pogut empatar en l'última jugada i marxa de vacances catorzè

Danylo controla la pilota davant de la defensa del Badalona Futur

El Lleida s'estavella contra els seus fantasmes i acaba l'any en descens (1-2)Jordi Echevarria

El Lleida ha saltat al Camp d'Esports amb les idees clares i ha estat l'equip que ha proposat més accions de perill en els primers minuts del matx. Els jugadors de Pere Martí han sortit a pressionar a dalt i això els ha permès robar moltes pilotes al mig del camp. Per la seua part, el Badalona no ha pogut enllaçar massa jugades d'atac, ja que en la majoria de situacions el Lleida tenia superioritat numèrica. Això s'ha traduït en un continu degoteig de targetes grogues pel Badalona, fins a 4 només a la primera part. El Lleida no ha estat capaç d'obrir el marcador en el que quedava de la primera part, tot i que ha tingut algunes ocasions clares que no han trobat porteria.

Els jugadors d'ambdós equips han tornat al camp amb un ritme de joc més pausat fins que ha arribat el primer gol del partit per part del Badalona. El Lleida ha perdut una pilota en zona defensiva que Peque Polo no ha desaprofitat i ha acabat vencent a Iñaki (0-1). El Lleida ha buscat la reacció i ha generat més ocasions de perill que s'han transformat en més entrades per part del Badalona. Això s'ha traduït en una expulsió per doble targeta groga d'un dels seus. Els jugadors de la terra ferma han intentat mantenir la calma i han buscat el gol, però el gerro d'aigua freda ha arribat amb el gol de Facu García que amb un xut llunyà ha superat a Iñaki Alvarez de forma sorprenent (0-2). El Lleida ha intentat no desinflar-se per complet i al 89 ha arribat el miraculós gol de Danylo Goncharuck que ha donat vida a l'equip. El partit s'ha allargat fins al minut 95 on Goncharuck ha rematat una centrada de Chuli que no ha trobat porta per ben poc.

El Lleida marxa a les vacances de Nadal en zona de descens i amb l'equip moralment esgotat. Els de Pere Martí sumen 16 punts de 45 possibles i acabaran l'any en la catorzena posició de la classificació general.