L'AEM continua amb la ratxa de victòries (3-1)

L'equip de Rubén López guanya davant d'un Córdoba que no ho ha posat gens fàcil

L'AEM continua amb la ratxa de victòries (3-1)CARLES MIRANDA

L'AEM ha allargat les vacances de Nadal en els primers minuts del partit al Recasens. El Cordoba ho ha aprofitat i ha generat una ocasió claríssima de gol que finalment ha acabat fora de la porteria de Laura Martí. Les jugadores de Rubén López sembla que han anat trobant el seu lloc al camp i han aprofitat les oportunitats de contraatac. De fet, al minut 9 l'àrbitra del partit ha anul·lat un gol a Mariajo per un fora de joc molt ajustat. El Córdoba s'ha mostrat superior al llarg de la primera part amb moltes jugades de perill que venien de la banda dreta on Cintia ha estat un autèntic maldecap per Cris García que ha acabat amb targeta groga. Tot i això, Anita ha obert el marcador en el moment que l'AEM més ho necessitava (1-0) i ha fet marxar al Córdoba cap a vestidors amb certa incredulitat.

L'equip de Lleida ha sortit endollat després del descans, però això no ha estat suficient, ja que el Córdoba també ha optimitzat les seues oportunitats. L'equip andalús ha transformat una centrada que venia des de la banda dreta i que ha acabat rematant de forma solitària Barquero (1-1) al minut 55. Tot i això, l'AEM no ha volgut abaixar els braços. L'àrbitra al minut 78 ha assenyalat un penal a favor de l'AEM després d'unes mans molt clares a l'àrea del Córdoba . L'encarregada de xutar ha estat Yiyi que no ha perdonat i ha fet pujar un altre gol al marcador (2-1). El Córdoba ba tampoc s'ha rendit i Laura Martí ha guanyat protagonisme amb grans intervencions durant les envestides de l'equip andalús. Ja a les acaballes del partit ha arribat el 3 a 1 final del matx després d'una espectacular jugada d'Andrea Gómez que ella mateixa ha finalitzat.

L'AEM continua amb la seua ratxa de victòries i puja una posició en la classificació general, passant de la vuitena a la setena. Les jugadores de Rubén López comencen l'any de la millor manera possible i esperen continuar sumant punts en l'Espanyol - AEM de dissabte vinent.