L'AEM s'imposa a un Juan Grande combatiu (2-0)

Les jugadores de Rubén López han estat superiors en molts trams del partit i han mostrat eficiència i punteria de cara porteria

L'AEM s'imposa a un Juan Grande combatiu (2-0)Carles Miranda

L'AEM ha saltat a la gespa del Recasens amb ganes de continuar amb la ratxa de victòries i començar la segona volta de la millor manera possible. Al davant tenia un Juan Grande cuer que necessitava sumar punts de forma desesperada. Els primers minuts de partit han estat de tanteig per part d'ambdós equips i ha costat que arribessin les ocasions clares. Tot ha canviat al minut 20 després d'una espectacular passada d'Anita que Mariajo ha finalitzat amb una vaselina de fantasia (1-0) on la portera del Juan Grande no ha pogut fer res. Després d'aquesta genialitat individual el partit s'ha calmat i a l'equip de Rubén López li ha costat imposar-se en el joc. L'equip canari no ha reaccionat i se n'ha anat amb un resultat en contra cap a vestidors.

El Juan Grande ha sortit a buscar el partit a la segona part i a l'AEM li ha costat trobar el ritme i la intensitat que el matx exigia. Les de Lleida han anat trobant el seu joc i les ocasions han arribat. En primer lloc, una pilota que s'ha estavellat al travesser després d'un xut llunyà d'Andrea i, més tard, una altra rematada de Laura Fernández que la portera de la canària ha desviat. Les de Rubén López han pres la iniciativa del partit i al minut 88 ha arribat la recompensa final en forma de gol. Un bon xut de Cris Garcia ha perforat la porteria de Recalde (2-0) que ha estat la gran protagonista de l'equip canari a la segona meitat.

L'AEM continua encadenant resultats positius i ja són 5 les victòries consecutives. Això fa que l'equip de Rubén López passi a ocupar la sisena posició de la classificació general amb 27 punts i cada cop estigui més a prop del seu objectiu principal: salvar la categoria.