Espanya perd contra Dinamarca i haurà de lluitar pel bronze

Reacció insuficient a la segona part

Daniel Dujshebaev, durant el partit contra Dinamarca.

Daniel Dujshebaev, durant el partit contra Dinamarca.EFE

La selecció espanyola d’handbol s’haurà de conformar a lluitar per la medalla de bronze al Mundial de Polònia i Suècia, al perdre ahir per 23-26 contra Dinamarca a semifinals, en un partit en el qual Espanya mai va trobar el camí en atac. Una espessor ofensiva que no va impedir als de Jordi Ribera somiar la possibiltat de forçar la pròrroga després de disposar, a menys d’un minut per a la conclusió, d’un llançament de penal per reduir a tan sols un gol el seu desavantatge en el marcador. Però llavors, com en gairebé tot el partit, va sorgir la figura del porter danès Niklas Landin, que va aturar el llançament de penal de Ferran Solé, amb la qual cosa va apatar Espanya de la gran final de demà, tal com ja va passar davant d’aquest mateix rival a les semifinals del Mundial d’Egipte 2021 i els Jocs Olímpics de Tòquio.Malgrat insistir en la jornada prèvia en la necessitat de defensar com mai per impedir que Dinamarca pogués manejar el ritme de joc, a l’equip espanyol li va costar moltíssim ajustar el seu entramat defensiu, la qual cosa el va fer anar al darrere pràcticament tot el partit.

El porter danès, Niklas Landin, va ser un mur insuperable per a Espanya, que al descans ja perdia 10-15.El rival de Dinamarca a la final serà França, que va superar per 31-26 Suècia, rival d’Espanya en la lluita pel bronze.