FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Atlètic Lleida derrota amb solvència l'Igualada

Victòria amb un gol de Huertas i dos de Youssef, encara que va acabar amb deu

Youssef celebra el seu primer gol i el segon de l’Atlètic Lleida ahir.

Youssef celebra el seu primer gol i el segon de l’Atlètic Lleida ahir.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Atlètic Lleida va guanyar ahir 3-0 davant de l’Igualada en un partit còmode que els lleidatans van dominar en totes les fases, malgrat que van acabar amb deu jugadors. Huertas i Youssef, aquest amb un doblet, van firmar els gols, tots a la primera meitat, per donar la solvent victòria als lleidatans, que van ser molt efectius. Amb aquest resultat l’Atlètic Lleida suma 36 punts i empata al cim de la classificació el Mollerusa, que juga avui el seu partit davant del Tàrrega (vegeu el desglossament).

Els primers 16 minuts van ser tranquils fins que van arribar els gols dels locals. Primer Huertas va regatejar el seu marcador i va anotar el gol col·locant la pilota per sobre del porter (1-0, minut 17). Tres més tard, Youssef va marcar el segon (20’) i, només cinc després, ell mateix va firmar el 3-0.A la segona meitat l’Atlètic Lleida va tornar a ser superior, encara que aquesta vegada sense gols i amb un jugador menys des del minut 70.

Caño, que només portava deu minuts al camp, va ser expulsat per doble targeta groga. Malgrat la superioritat numèrica, l’Igualada només va ser capaç de disparar una vegada a la porteria lleidatana en el que va quedar de partit, en una ocasió que va acabar amb la pilota sortint per sobre de la porteria de l’Atlètic Lleida.Joni de Oliveira, jugador de Cap Verd cedit pel Lleida Esportiu, va debutar amb el primer equip i va jugar els últims deu minuts.En la pròxima jornada, l’Atlètic Lleida visitarà diumenge que ve (12.00h) el Pirinaica, equip de la zona mitjana de la taula. L’Alpicat va perdre ahir 2-3 davant del Rubí després d’un final trepidant en el qual van estar a punt de puntuar.

El central Pol Simó va anotar dos gols al 86 i al 87, que no van ser suficients per sumar davant d’un Rubí que va ser molt superior a la primera meitat i se’n va anar als vestidors amb 0-3. L’Alpicat va reaccionar a la segona part i va ser el que va gaudir de les millors ocasions. Després dels dos gols de Pol Simó, Ciru hauria pogut empatar al 88 amb un tret des de fora de l’àrea que va sortir prop de l’escaire.

El Mollerussa rep el Tàrrega

El Mollerussa, líder del grup, afronta avui un altre derbi lleidatà a la categoria, ja que rep el Tàrrega (17.00). A la mateixa hora, el Balaguer rebrà per la seua part l’Unificació Llefià.