HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

L'Alpicat s'atansa a la salvació

Venç el Fraga i es col·loca a tres punts de la permanència || El primer temps, que va acabar amb 3-0, va ser decisiu

El Fraga va fallar tres penals, un dels quals podria haver estat el 3-2.

El Fraga va fallar tres penals, un dels quals podria haver estat el 3-2.JORDI ECHEVARRIA

El Lleidanet HC Alpicat va aconseguir ahir el tercer triomf a l’OK Lliga Femenina al superar el Fraga a l’Antoni Roure, en un partit que es va posar de cara al primer temps, amb el 3-0 en el marcador. Malgrat el patiment final, amb el 3-1 visitant i un penal en contra a la jugada posterior, les de Miquel Serret van segellar la victòria, que els col·loca a només tres punts de la permanència.

El conjunt del Segrià va plantejar el partit amb la defensa a prop de la seua porteria per intentar fer mal al Fraga, cinquè classificat, al contracop. El pla li va sortir a la perfecció a Miquel Serret perquè a la primera acció de perill del matx, l’Alpicat es va avançar. Al minut 7, Laura Pastor va robar la bola en camp propi i, després d’una llarga conducció, va definir creuat per anotar (1-0).

Les locals van doblar l’avantatge quan s’arribava al quart d’hora del xoc, amb un gol de penal. Laura Cid va ser l’encarregada de convertir la pena màxima, amb un tir que es va colar entre les cames d’Anna Ferrer (2-0).

Sense temps per reaccionar, l’àrbitre va assenyalar un altre penal, en aquest cas favorable al Fraga, però Payá va fallar i al rebot va aparèixer Leyre López per evitar el gol. Del que hauria pogut ser el 2-1 es va passar al 3-0 en la jugada següent, obra d’Eva Pastor. A la represa, el Fraga va fer un pas endavant, però va haver d’afrontar dos inferioritats per les targetes blaves a Arxé i Flix, en les quals l’Alpicat no va aprofitar les faltes directes per ampliar el marcador.

L’equip visitant tampoc va estar encertat des del punt de penal, ja que va fallar un nou tir al 44 i, després del 3-1 d’Adriana Gutiérrez a falta de tres minuts, va tenir un altre penal per posar-se a un gol, però Payá el va llançar un altre cop fora i el triomf es va quedar a Alpicat.

“Només vull que l’equip segueixi gaudint”

Després de l’enfrontament, Miquel Serret va declarar que “la primera part ha estat perfecta i a la segona hem sabut patir”.

Amb la victòria, l’Alpicat s’atansa a la salvació, però el tècnic va deixar clar que “no vull mirar la classificació i ser resultadista, perquè això ens ha portat molts nervis. Només vull que l’equip continuï gaudint com ho està fent”.