Golejada inapel·lable

L'Alpicat va ser superat en joc per un intens Igualada || La quarta derrota consecutiva dels d'Edgar Tornero els impedeix abandonar el 'fanalet roig'

Víctor, en una bona intervenció, evita un gol de l’Igualada.

Víctor, en una bona intervenció, evita un gol de l’Igualada.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat, que no va saber trobar el ritme del partit, va caure derrotat (4-0) sense opcions per un Igualada que es va mostrar superior en joc i en intensitat durant tot el partit. Els locals es van avançar en el marcador amb un gol de Franc als 17 minuts de joc. Amb el lluminós a favor, els locals van continuar sent superiors als del Segrià, que no van ser capaços ni d’atansar-se amb perill als voltants de la porteria defensada per Agustín durant els primers 45 minuts.

L’Igualada va marcar el 2-0 abans del descans per mediació d’Arnau Cuadras, i els barcelonins van tenir ocasions per aconseguir un electrònic més voluminós, però la primera part va finalitzar amb 2-0. Durant els primers compassos del segon temps, l’Alpicat va millorar i es va atansar amb una mica més d’intenció a l’àrea local. Però el tercer gol de l’Igualada al minut 62, marcat per Bilal, va tallar en sec qualsevol possible reacció lleidatana i va sentenciar un encontre que es va acabar fent molt llarg per a l’Alpicat.

Finalment, al minut 77, Franc va marcar el 4-0, amb la qual cosa es va tancar una golejada que hauria pogut ser més voluminosa si no hagués estat per la bona actuació del porter Víctor.