Nova derrota d'un Tàrrega que no reacciona

Julià Jou, del Tàrrega, llança una falta davant l’oposició de la barrera de l’Atlètic Lleida.XAVIER SANTESMASSES

El Tàrrega va caure derrotat (0-3) amb l’Atlètic Lleida. Els blaugranes, minvats per les absències de jugadors importants com Otger i Pajurek, per lesió, i de Vargas i Masegosa, aquests dos últims per l’anomenada clàusula de la por que en el seu dia va imposar l’Atlètic Lleida al cedir-los al Tàrrega, amb el condicionant afegit que en cas de ser alineats en el partit, el club de la capital podria reclamar a l’equip blaugrana tres mil euros per jugador. Moltes baixes i massa importants per afrontar un matx tan transcendent i amb un rival de tanta qualitat.

El partit es va posar molt favorable des de molt aviat per a l’Atlètic Lleida amb un gol de De Mesa al rematar una falta lateral servida per Enríquez al minut 2. Malgrat tot, els de Jordi Jiménez van reaccionar després del gol, es van defensar bé i van tutejar el rival durant tota la primera part. A la segona meitat, l’Atlètic Lleida va arredonir la feina amb dos gols més.

El 0-2 en un més que possible fora de joc al minut 63, marcat per Youssef, i el 0-3, també de Youssef, en un xut creuat des del lateral de l’àrea que es va colar per l’escaire de la porteria d’Oliveros al minut 68. Aquí es van acabar les possibilitats de remuntada per als locals perquè l’Atlètic Lleida va dominar el ritme de l’encontre fins al final.Al finalitzar el xoc, l’entrenador del Tàrrega, Jordi Jiménez, va explicar: “Jugàvem contra un gran equip encara que no esperàvem que anotessin tan aviat. Això ha marcat el partit.” Sobre el treball del seu equip, va dir: “Hem reaccionat bé, amb les línies juntes i hem plantat cara, però ells han imposat la seua qualitat”, va concloure.Per la seua banda, Josep Maria Turull, entrenador de l’Atlètic Lleida, va declarar: “Ells venien d’un partit dur i volien reivindicar-se”.

En relació amb la victòria del seu equip, va matisar: “Ha estat difícil. Malgrat haver marcat aviat, el seu joc directe ens ha creat dubtes i ens ha dificultat exercir el control.”