El Reial Madrid compleix i guanya l’Espanyol

El partit va acabar 3-1

El Reial Madrid compleix i guanya l'Espanyol

El porter belga del Reial Madrid, Thibaut CourtoisEFE/Juan Carlos Hidalgo

El Reial Madrid va pressionar amb el seu triomf el líder, un Barcelona que visita San Mamés en la vint-i-cinquena jornada de LaLiga Santander, abans d’un clàssic en el Camp Nou que serà l’última oportunitat de ressuscitar la baralla pel títol de l’equip de Carlo Ancelotti, després de remuntar l’Espanyol (3-1) amb gols de Vinícius, Mil·litau i Marco Asensio.

Va colpejar primer l’Espanyol en aprofitar una badada defensiva d’Eduardo Camavinga que va convertir en un gran gol Joselu Mato als vuit minuts del partit. El Reial Madrid va reaccionar i va remuntar en la primera meitat per a disfrutar d’una plaguda segona part amb la vista posada en el duel davant del Liverpool de la Lliga de Campions.

Vinícius va aparèixer per empatar als 22 minuts en una brillant acció individual, en el 39 un testarazo de Militao va posar en avantatge l’equip blanc i Marco Asensio en el temps afegit va certificar el retrobament amb el triomf després de dos empats consecutius en LaLiga.