El Balaguer salva un punt en un partit a porta tancada (1-1)

Un gol de Bayona iguala el del Martinenc i es queda 2 punts per sobre del descens | Els locals van jugar a porta tancada per la sanció federativa

Marcos López colpeja la pilota davant Guido i un jugador rival.

Marcos López colpeja la pilota davant Guido i un jugador rival.JOAN BOVÉ

El Balaguer va sumar un punt davant del Martinenc després d’una ratxa de quatre derrotes consecutives en el partit en què els locals complien la sanció de jugar a porta tancada, després que el Comitè d’Apel·lació desestimés el recurs presentat pel club. El Balaguer va començar dominant amb claredat en la primera part, gaudint de diverses ocasions de perill que van desbaratar Ramos, molt atent durant tot el matx. A mesura que passaven els minuts, el Martinenc també va començar a crear ocasions però el marcador no es va moure.

En la segona part, el Martinenc es va avançar gràcies a un gol d’Alí, que va ser una gerra d’aigua freda per al conjunt local, que necessitava sumar punts per allunyar-se de la zona baixa de la classificació (0-1, 46). Finalment, després d’un gran treball en equip dels locals, obrint les línies per crear espais, va arribar el gol de l’empat, obra de Bayona (1-1, 74). Després del gol, el Balaguer va provar d’avançar-se però Ramos va defensar la porteria de forma impol·luta i el marcador no es va moure. Després de l’empat, el Balaguer és catorzè amb 15 punts, a només dos del Tàrrega, que està en posició de descens.