Empat sense gols de l'Atlètic Lleida que es queda a un punt del Mollerussa (0-0)

L'Atlètic Lleida domina el joc, però li falta punteria en les rematades

De Mesa salta entre diversos jugadors rivals.

De Mesa salta entre diversos jugadors rivals.MANEL EXPÓSITO

L’Atlètic Lleida va sumar un punt (0-0), en la seua visita a la Unificació Llefià. Els barcelonins van defensar perfectament la porteria tot el partit, malgrat jugar en inferioritat numèrica gairebé una hora. El Llefià, amb jugadors molt físics, va plantejar des d’un bon començament un joc directe per dificultar les coses a l’Atlètic. Malgrat tot, Soldevila hauria pogut avançar els de Josep Maria Turull al minut 5 després de driblar el porter, però el seu xut, massa escorat, va acabar a córner. Al 12, Soldevila va tenir una altra ocasió després d’una passada de cap de Yussef. El Llefià, molt ordenat en defensa, va buscar sortir en alguna contra.

A partir de l’expulsió del local Peña, l’Atlètic Lleida va tancar el Llefià a la seua àrea i va tenir molt bones oportunitats però va disposar de prou efectivitat en l’acabament de les jugades. A la segona part la tònica del partit no va canviar i l’Atlètic va continuar buscant el gol del triomf, tot i que sense sort.

El Mollerussa segueix primer tot i la patacada a Rubí

El Mollerussa no va poder puntuar contra un Rubí que segueix intractable a casa amb 11 victòries. En la primera meitat, els locals van començar creant una mica més de perill que els rivals, però el marcador no es va moure. A la segona meitat, el Mollerussa va començar dominant però va ser el Rubí qui es va avançar gràcies al gol del Marruecos (1-0, 69’). Després del gol, el Mollerussa va arriscar per intentar empatar però no va ser possible. Tot i la derrota, el Mollerussa segueix líder.