Remuntada del Tàrrega per deixar cuer a l'Alpicat (2-1)

Els blaugranes guanyen amb 10, malgrat el gol inicial de l'Alpicat | La derrota deixa els del Segrià cuers en solitari

El porter de l’Alpicat evita, amb els punys, la rematada de cap del blaugrana Vargas.FRANCESC GASULL

El Tàrrega es va imposar (2-1) a l’Alpicat, en una gran segona part i malgrat jugar amb un jugador menys per l’expulsió amb doble groga de Pablo. Les coses no van començar bé per als locals perquè en el minut 6 l’àrbitre va anul·lar un gol a Oriol per possible fora de joc. La pilota va ser dominada de forma alterna per tots dos conjunts sense ocasions fins al minut 24, en el qual una bona combinació de l’atac visitant va permetre a Llull avançar l’Alpicat en el marcador (0-1).

La segona part va tenir un caire molt diferent perquè el Tàrrega va sortir més entonat que el rival i ja en el minut 49 Oriol va marcar el gol de l’empat (1-1). A partir d’allà, el Tàrrega va passar a dominar i les ocasions van començar a ser constants. En el 58, Vargas va estavellar un xut al pal després d’una gran jugada per la banda. En el 61, el mateix Vargas va rematar de cap lleugerament desviat. En el 65 l’ocasió va ser per a Ramon que, des de la frotal, va disparar amb força i la pilota va sortir també fora per poc. En el 77, el juvenil Adam, acabat d’incorporar al joc, va estavellar al travesser una altra gran ocasió.

Però la gran jugada del partit va arribar quan Ramon, arrancant des del seu camp, va protagonitzar una gran incursió per la banda dreta, va arribar a la línia de fons i va posar la pilota en el punt de penal perquè Jordi rematés a la xarxa el 2-1 que donava els tres punts al Tàrrega. Després del partit, Jordi Jiménez, entrenador del Tàrrega, va dir: “Sabíem de la transcendència del partit i del que ens hi jugàvem. Ells ens han fet mal en transició, però hem sabut controlar el joc per quedar-nos amb els punts”. Per la seua part, Edgar Tornero, tècnic de l’Alpicat, va explicar que “el partit se’ns ha posat de cara, però un error nostre ha portar l’empat. Després d’això ens ha faltat iniciativa i personalitat en el joc”, va concloure.