Triomf sofert de l'Alpicat amb un gol en l'afegit

El jugador local Roger Figueres portant la pilota.

El jugador local Roger Figueres portant la pilota.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat es va imposar ahir a l’Horta per 2-1 i va sumar la segona victòria consecutiva com a local. Dos gols a pilota parada al tram final del partit van permetre al conjunt entrenat per Edgar Tornero seguir en la lluita per evitar els dos últims llocs de la competició. Els primers 45 minuts van estar disputats per part dels dos conjunts, amb la pilota per a l’equip barceloní però sense grans ocasions.A la segona meitat, l’Alpicat va controlar el matx.

Al minut 74 Barbosa va avançar els lleidatans després d’un boníssim cop de cap a la sortida d’un córner. L’Alpicat va intentar aguantar el resultat, però en el minut 83 va marcar l’Horta després d’una rematada de Soler per posar l’1-1 en el marcador que semblava definitiu. Tanmateix, al descompte Roqué va rematar en planxa una falta servida per Alex per donar els tres punts a un Alpicat que va lluitar sense parar fins al final.