Futbol

L'Almacelles guanya al Pardinyes B i s'atansa al liderat (0-3)

L’Almacelles va guanyar el Pardinyes B i encadena 11 partits sense perdre (0-3)

Un jugador de l’Almacelles condueix la pilota davant la pressió del rival.

Un jugador de l’Almacelles condueix la pilota davant la pressió del rival.JORDI ECHEVARRIA

L’Almacelles va guanyar el Pardinyes B i encadena 11 partits sense perdre, cosa que li permet atansar-se al líder, Puigvertenc, que va caure derrotat a Arbeca. El partit va començar amb una primera part igualada, amb un joc molt físic i sense gaire fluïdesa amb la pilota. No obstant, l’Almacelles va arribar amb més claredat i va aconseguir forçar un penal que no va transformar.

A la segona meitat, el desgast físic va passar factura a un Pardinyes B que va veure en 10 minuts com l’Almacelles aconseguia sentenciar el duel amb dos gols (0-2). Finalment, poc abans que l’àrbitre assenyalés el final, els visitants van anotar un tercer gol que va ser definitiu.