ELS DETALLS

Renda escassa del Vila-sana

Derrota el Manlleu en l'anada de quarts, però perdona nombroses ocasions per ampliar l'avantatge || L'equip del Pla va de més a menys i les barcelonines van amenaçar amb l'empat a la segona meitat

Laura Barcons intenta prendre la bola a una jugadora del Manlleu, durant el partit d’ahir.JOSÉ RAMÓN CASTELLVÍ

El Vila-sana va sumar una ajustada victòria (3-2) davant del Manlleu en la històrica anada de quarts de la WSE Champions League Women, un resultat positiu però curt, ja que el conjunt del Pla d’Urgell va tenir moltes ocasions per ampliar l’avantatge. També va poder arrancar un empat el Manlleu, especialment durant la segona meitat, però va topar amb la gran actuació de Sandra Coelho. Les lleidatanes van sortir decidides a plasmar la seua superioritat i no van tardar a tenir la seua primera ocasió, en la qual Agudo no va saber resoldre davant d’Alonso.

Però en el minut 3 va arribar el primer gol del partit, obra de Laura Barcons després de desviar un tret llunyà. Sense respir, va pujar el 2-0 al marcador, després d’aprofitar Victòria Porta una assistència de Luchi Agudo. Els primers minuts van ser un monòleg d’un Vila-sana que va amenaçar d’ampliar la renda.

Julieta Fernández va desaprofitar dos ocasions clares per marcar el tercer i Barcons també va poder marcar. Fins al minut 10 no va arribar la primera aproximació del rival als dominis de Coelho. Però poc després va arribar el 2-1, aprofitant Codinach una jugada col·lectiva.

El gol en contra va refredar el ritme del Vila-sana, que va tenir una altra ocasió després d’una blava a Codinach. Pero Julieta Fernández va elevar massa la bola en la falta. El Manlleu va començar a crear perill amb els seus contraatacs i el públic va protestar un possible penal sobre Victòria Porta que els àrbitres italians no van voler veure.

A 10 segons del descans, el conjunt visitant va desaprofitar un dos contra un que Coelho va aconseguir desviar, amb la qual cosa el Vila-sana se’n va anar als vestidors amb una mínima renda (2-1). La segona meitat va baixar de revolucions, amb molt joc en el centre de la pista. Tanmateix, les lleidatanes van tenir diverses ocasions per marcar el tercer.

Luchi Aguado va desaprofitar un penal als 28 minuts i poc després Vale Fernández no va encertar en una falta directa després de la blava al tècnic visitant per protestar. El 3-1 no podia tardar a arribar i ho va fer amb un tret llunyà de Luchi Agudo als 29 minuts. El quart es va resistir, amb llançaments al pal de Luchi i Julieta Fernández, que també es va quedar sola davant d’Alonso sense poder resoldre.

Quan més dominava el Vila-sana, va arribar el 3-2. Les barcelonines es van sacsejar el domini, encara que Figuerola també va sumar un tret al pal. En la recta final, Coelho va ser determinant, salvant dos clares ocasions per a un Manlleu que va sortir viu del Municipal.