Bàsquet

Derrota per la mínima de l'ICG Força Lleida a Torrelavega (68-67)

El Força Lleida ha tingut l'última possessió del partit per guanyar, però el Cantàbria s'ha endut (68-67) la victòria després d'una bona reacció lleidatana a la segona meitat

Sisè triomf a casa dels lleidatans.

Partit ICG Força Lleida - CantàbriaJavi Enjuanes

Els lleidatans han perdut el tercer partit consecutiu després d'un mal inici al primer quart on Cantàbria ha començat amb més encert en atac i s'ha situat amb un 10-4, el Força Lleida ha reaccionat fins al 13-12, però un nou parcial local després d'una desconnexió en defensa dels lleidatans ha obligat a Gerard Encuentra a demanar temps mort amb un 20-12 al marcador. Finalment, el primer quart ha acabat amb un triple local per deixar el 25-16. Al segon quart, tot i la millora en el joc del Força Lleida, el Cantàbria continuava molt endollat en atac i sent superior a la pintura on Sidibé i Vucetic s'han carregat amb tres faltes molt ràpid. El partit ha entrat en un estira-i-arronsa on la distància es mantenia al voltant dels deu punts. Tal com ha passat al primer quart, un triple local a l'última possessió ha deixat un 44-37 al marcador.

El pas per vestidors ha estat positiu pel Força Lleida que, tot i un triple inicial de Cantàbria, ha encadenat un parcial de 0-9 per situar-se a un punt amb el 47-46. Els lleidatans han fallat quatre tirs de tres per intentar capgirar el marcador en un quart on s'han imposat clarament les defenses. Han arribat a empatar el partit a 49, però una última cistella per part local mantenia al Cantàbria per davant al marcador amb un 51-49. Es preveia un últim quart d'infart a Torrelavega i el partit no ha defraudat. Els lleidatans s'han situat per primer cop per davant al marcador amb un triple d'Urtasun (55-57). Un parcial local de 9-3 ha provocat un temps mort d'Encuentra a partir del qual l'equip ha tornat a capgirar el marcador gràcies a una recuperació i posterior triple de Vucetic que deixava el 64-65. El Cantàbria ha anotat dos tirs lliures que ha contestat Vucetic amb una cistella sota el taulell quan restaven 19 segons. A la següent possessió els locals han anotat a falta de 4 i l'última jugada no ha sortit bé pels lleidatans després que se li escapés la pilota de les mans a Urtasun. Finalment, el partit ha acabat amb una derrota per la mínima del Força Lleida per 68-69.

El pròxim divendres l'equip rep a l'Espai Fruita Barris Nord a l'Albacete per tornar al camí de la victòria (21.00h).