ELS DETALLS

El Lleida continua sumant

El Lleida no va poder guanyar el tercer partit de forma consecutiva, però va rescatar un punt davant d'un Badalona que va tenir més ocasions de gol || Iñaki Álvarez va ser el protagonista parant un penal i salvant els blaus de ficar-se en seriosos problemes

Iñaki Álvarez celebra amb un gest de ràbia que acaba d’aturar el penal amb què va ser castigat el Lleida.JORDI ECHEVARRIA

El Lleida va patir i va suar per aconseguir un punt en la visita a Badalona (0-0), en un partit amb poques ocasions a les dos porteries. No obstant, encara que en atac es van prodigar poc, els blaus van acabar donant per bo un punt que podria haver-se esfumat si no fos per Iñaki Álvarez, que va parar un penal a la primera meitat i va estar molt segur a la segona. Potser part d’aquest poc bagatge ofensiu dels d’Ángel Viadero va ser per un canvi de plans forçat pocs minuts abans del partit.

Chuli, que partia com a titular en l’alineació, es va lesionar durant l’escalfament i va acabar sent desconvocat a última hora. El seu lloc a l’onze el va ocupar Mario Rivas, que havia de ser suplent, mentre que Comeras, que havia de ser a la grada, va acabar a la banqueta, malgrat que no va jugar.Amb aquest context, el duel va arrancar amb un Lleida prenent el rol protagonista en els primers minuts, la qual cosa es va traduir en un tret llunyà de Diamanka que el rebot en un defensa gairebé converteix en gol i en diversos córners que no van suposar gaire perill.Però, a partir del quart d’hora, els papers es van invertir i va ser el Badalona el que va començar a arribar amb més assiduïtat als dominis d’Iñaki.El porter del Lleida va haver de treure un peu providencial per enviar a córner un tret de Mateo en el minut 17, poc abans d’erigir-se en el salvador definitiu per al seu equip.Deu minuts més tard, la falta de contundència a l’àrea defensiva va acabar en un penal comès sobre Dani Merchán. El centrecampista Cortés va assumir la responsabilitat i va disparar fort i creuat, però es va trobar la mà dreta del porter del Lleida, que li va negar així el gol i va mantenir el 0-0 en el marcador.

En els compassos finals del primer temps, el Badalona no va semblar acusar la decepció de fallar un penal i va tenir més acostaments a porteria que el Lleida, que es va limitar a defensar-se per mantenir l’empat al descans.A la represa de l’encontre, amb un canvi obligat amb l’entrada de Monterde per un adolorit Nani, el partit no va canviar en excés.