FUTBOL PRIMERA CATALANA

Triomf de quirats

L'Alpicat sorprèn, venç el Sabadell B i continua somiant amb la permanència || Vendrell aprofita un error defensiu local i marca el gol de la victòria

Abraçada contra la violència - L'Alpicat va ser un dels primers equips de Primera Catalana que ahir va posar en marxa la campanya contra la violència en el futbol, especialment contra els àrbitres.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat manté l’esperança de la permanència a Primera Catalana després de la victòria d’ahir davant del Sabadell B (1-2). Contra tot pronòstic, l’equip que dirigeix Edgar Torneo es va imposar a un dels galls de la categoria i va sumar tres punts que poden ser vitals al final de temporada, malgrat que els lleidatans segueixen cuers a només tres jornades perquè acabi la competició. Els locals van sortir millor i van tenir una gran ocasió per avançar-se, però Carrasco va fallar a porteria buida després d’una centrada des de la banda dreta.

Durant els 15 primers minuts, l’Alpicat no va poder fer res més que defensar, però va aconseguir marcar el 0-1. Alfa va avançar els lleidatans en el minut 21 després d’una gran jugada personal d’Àlex, que va combinar a la frontal amb Xavi Gomà i aquest va cedir la pilota al capità, que va marcar després que l’esfèric toqués un defensa. L’Alpicat va saber defensar la renda durant la resta de la primera meitat, davant d’un Sabadell que va ser superior però que no trobava la manera d’amenaçar la porteria de Pau.El guió es va mantenir a la segona meitat, fins que Carrasco va aconseguir materialitzar l’1-1 en un contraatac.

Lluny d’abaixar els braços, els lleidatans van aconseguir avançar-se de nou en el marcador a 19 minuts del final del partit. Alfa va enviar una pilota a l’espai per a Vendrell, però un defensa es va avançar, cedint la pilota amb el cap al porter. Víctor va rebutjar la pilota amb el genoll i Vendrell, de cap, va anotar el gol de la victòria.

Fins al final del partit, els lleidatans van haver de defensar el marcador, amb un Sabadell llançat. Tanmateix, l’Alpicat va estar ferm en defensa i va segellar el triomf. Per la seua part, la UE Tàrrega, que visita avui l’Horta, va confirmar la incorporació del porter Jean Carlos Álvarez de 26 anys i 1’91, que arriba per cobrir la baixa del lesionat David Oliveros.

Jean Carlos arriba de l’Angulària, tot i que es va formar al futbol base del Tàrrega al primer equip del qual va debutar la temporada 2017-18. És també entrenador a l’escola de futbol blaugrana, informa F. Gasull