L'AEM es queda fora del play-off (1-0)

L'AEM es queda fora del play-off (1-0)Natalia Román

Les lleidatanes han perdut per la mínima a Còrdova (1-0) i es queden sense play-off després de la victòria del Cacereño contra l'Osasuna (1-0). Un gol de falta a la primera part ha decidit el partit.

El partit ha començat amb una primera meitat molt igualada on l'AEM tenia les seves arribades a l'àrea rival per avançar-se al marcador, però ha estat al minut 36, després d'una falta perillosa en contra de les lleidatanes, quan el Còrdova ha marcat un golàs per l'escaire per obrir el marcador. Aquest cop ha fet mal a les lleidatanes que han estat a punt d'encaixar el segon abans del descans, però les locals han estat desencertades.

L'AEM, conscient al descans de la victòria del Cacereño davant l'Osasuna, ha augmentat el ritme respecte a la primera meitat després del pas per vestuaris. Tot i això, el Còrdova continuava tenint les seves arribades amb perill que aconseguia refusar la defensa lleidatana. Mariajo sobre l'hora de partit ha estat a punt de marcar el gol de l'empat, però el remat ha marxat desviat. Les lleidatanes ho han intentat fins al final i no hi ha hagut manera de marcar el gol de l'empat per entrar al play-off. Finalment, l'1-0 a Còrdova i a Càceres ha acabat amb el somni de les jugadores de Rubén López que tanquen una gran temporada.