Bàsquet

El Força Lleida fa els deures a Ourense (56-82)

Els lleidatans han guanyat amb molta comoditat a la pista de l'Ourense (56-82) | En un partit que s'ha trencat al tercer quart amb només 7 punts anotats per l'Ourense.

ICG Força Lleida - Ourense

ICG Força Lleida - OurenseJAVI ENJUANES

El Força Lleida ha guanyat un partit que ha començat amb uns primers minuts molt elèctrics on les defenses brillaven per la seva absència i on els dos equips s'ho passaven bé en un partit d'anada i tornada. Els lleidatans han començat molt encertats i dominant a la pintura amb Vucetic i Faye. Després d'un quart que ha passat gairebé sense aturar-se el rellotge el marcador final reflectia un 20-22 com a mostra d'aquests grans percentatges dels dos equips en atac. A l'inici del segon quart el Força Lleida ha començat igual d'endollat, però Ourense estava més erràtic i això ha provocat un petit avantatge al marcador amb un 30-41 que ha obligat a demanar temps mort als locals. Després d'un parcial d'Ourense fins al 37-44, a la sortida d'un temps mort González ha anotat un nou triple que deixava el 37-44 definitiu.

Després de no poder trencar el partit al segon quart els lleidatans han sortit molt millor que l'Ourense al tercer i han situat, ràpidament, un 42-56 que donava tranquil·litat als d'Encuentra. En un quart molt tancat i amb faltes per part dels dos equips costava moure el marcador i només s'anotava a través dels tirs lliures. Gràcies a les bones defenses l'equip ha deixat a Ourense amb només 7 punts anotats. Un triple final dels lleidatans han deixat un 44-63. Els d'Encuentra han continuat amb la bona dinàmica i als primers minuts de l'últim quart han deixat el partit sentenciat amb el 46-72 que ha obligat a aturar el partit de nou als locals. Finalment, després d'un intercanvi de cistelles als minuts intranscendents s'ha arribat al 56-82 final.