CICLISME BTT

Marta Torà i Sergio Gutiérrez s'imposen en la quarta Garrigues Bike

Alguns dels guanyadors en la prova d’ahir.

Alguns dels guanyadors en la prova d’ahir.GABRIPHOTOSPORT

Marta Torà (ProtourBCN) i Sergio Gutiérrez (Biking Point) es van adjudicar la victòria ahir, en categoria sènior, en la quarta edició de la Garrigues Bike, prova que era també el Campionat de Catalunya d’Ultramarató de BTT i que constava d’un recorregut de 128 quilòmetres. La prova, organitzada pel Club Esportiu Castelldans, va comptar amb la participació de 250 ciclistes entre totes les categories. En la categoria femenina Marta Torà va fer un temps de 7h:02:27, i va aconseguir la segona posició Alba Solés (EdiBikes), que va parar el cronòmetre en 7h:02:46, mentre que tercera va quedar la pontsicana Ramona Gabriel, de l’equip Garmin Lapierre, que va entrar amb un temps de 7h:08:08.El guanyador masculí, Sergio Gutiérrez, va fer un temps de 5 hores i 26 minuts, i va estar acompanyat en el podi per Guillem Muñoz (73Pallares), que va fer 5 hores i 30 minuts.

El tercer lloc va ser per a Melcior Faja (PC Navarcles), amb 5 hores i 32 minuts.Durant la carrera els serveis mèdics van haver d’atendre un dels participants, que va patir una caiguda amb un cop al cap, per la qual cosa, segons van explicar fonts de l’organització, va ser traslladat a un centre hospitalari per romandre en observació.