Repartiment de punts entre Linyola i Guissona que els deixa a Segona

Un jugador del Guissona treu una pilota.

Un jugador del Guissona treu una pilota.GEMMA BOIX

El Linyola i el Guissona van sumar ahir un empat (1-1) que els manté en Segona Catalana, després de finalitzar sisè i cinquè, respectivament. Ambdós equips partien amb opcions remotes de pujar, ja que el Guissona necessitava guanyar i esperar que Artesa de Segre i Alguaire perdessin per ser tercer, o quart, si només es deixava punts un dels dos. El Linyola només podia aspirar a un possible ascens mitjançant la quarta posició.

Per assolir-la, havia de guanyar i esperar que l’Artesa de Segre perdés o empatés, cosa que tampoc no va succeir.El partit va començar semblant, amb dos equips que es respectaven mútuament i no van generar gaire perill a les porteries.En la segona part, en pocs minuts va canviar la tònica del partit, ja que Molina va avançar el Guissona en el minut 54 (0-1). Pocs minuts més tard, els locals van respondre amb el gol de Gamero, que tornava l’empat al marcador (1-1, 74).Després de l’empat local, el marcador no es va moure i ambdós conjunts van sumar un punt.