El Nàutic Mig Segre, tercer a Sort a la Copa d'Espanya

El Cadí va ser quart i l'AE Pallars, vuitè

Un dels participants durant la jornada d’ahir a Sort.

Un dels participants durant la jornada d’ahir a Sort.EDGAR ALDANA

El Club Nàutic Mig Segre de Ponts va finalitzar ahir en tercera posició, en la classificació per clubs, de la Copa d’Espanya de Joves Promeses Slalom, prova que va tancar la 59 edició del Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa a Sort. L’equip de la Noguera va sumar 387 punts, sent la primera posició per a l’At. Sant Sebastià, amb 515 i la segona per al Santiagotarrak, amb 462.

El Cadí Canoe Kayak va ocupar la quarta posició a la general, amb 261 punts, mentre que l’Associació Esportiva Pallars va finalitzar en la vuitena posició amb 115 punts. Els palistes dels clubs lleidatans van freqüentar els podis, tant en infantil i cadet, masculí i femení en C1 i K1. En infantil masculí C1 van ser per a Oriol Cercós (Mig Segre) i Toni Herreros (Mig Segre) mentre que en cadet C1 femení ho va ser Anna Simona (Cadí Canoe Kayak).En infantil K1 es va penjar l’or, en categoria masculina, Nil Checa (Cadí Canoe Kayak) i en cadets Thyzzian Torras (Cadí) i va repetir Anna Simona (Cadí) en dones.

Van guanyar, a més, nombroses medalles de plata i bronze.