ATLETISME CURSES POPULARS

Arbeca ja té la seua Milla

Va organitzar la primera edició de la prova popular amb quasi un centenar de participants || Rosamari Carulla i Pol Torrent van guanyar la prova competitiva

A la imatge, participants de la Joventut Atlètica Arbeca, un dels organitzadors de la prova.

Arbeca va estrenar dissabte passat la seua Milla Urbana, que va congregar prop d’un centenar de participants, 59 dels quals inscrits en la prova popular i uns altres 32 en la competitiva. Ambdós curses compartien un recorregut d’uns 1.609 metres que transcorrien per les pistes d’atletisme de la localitat, on hi havia situades la sortida i l’arribada, i l’avinguda de les Garrigues, combinant trams d’asfalt i tartan. La primera Milla Urbana Vila d’Arbeca, organitzada per l’ajuntament, el Consell Esportiu i el club Joventut Atlètica Arbeca i inclosa en el programa de la festa major, va tenir com a guanyadors Rosamari Carulla i Pol Torrent.

L’atleta de l’Altan Wear va invertir un temps de 5:58 a cobrir els poc més de 1.600 metres del circuit, seguida per Ares Inglada i Mar Serrano, ambdós de l’Associació Atlètica Xafatolls. En nois, Torrent, de l’AA Catalunya, es va imposar amb un temps de 5:08, 14 segons inferior al que va marcar el segon classificat, Josep Ramon Sanahuja, del Xafatolls, mentre que Jordi Aznar, de l’AE Correvinyes, va anar tercer a 28 segons del guanyador.